June 23, 2009

Adlin Aman Ramli &Emelda Rosmila wedding 2009






We@ Shaherophotography appreciate very much to our affiliate members from Anwarpictures which give us opportunity to cover this photography moments of Adlin Aman Ramli & Emelda Rosmila on 21st June 2009 @ Meru Klang Selangor.We @ shaherophotography & Anwarpictures follow them from the make up session @ RCH klang untill to end of the events done to give a good coverage for this Bride & Groom and captured the moments during the wedding.We once again like to congrats this Both couple and May Allah bless you indeed.For more pics visit http://www.flickr.com/shahero

June 18, 2009

Storybook Cover of Azizi n Atie's wedding 2009


This is the storybook cover of Azizi & Atie's wedding 2009 which is 75% progress already done.huhuh.I just posted before the wedding pics @ my flickr page as well.This is a special request from Yatie(pengantin baru kita) as she wanted to view it as well before we start proceed the printing.To all the viewers enjoy the pics @ http://www.flickr.com/shahero.happy viewing!

June 10, 2009

Strobe @ stadium Shah Alam Selangor


After lepakking @ mamak Stall somewhere in subang ,we plan to do some 'painting strobe' @ anis car(mazda 210 b8)huhuu.Using ML-3 infrared shutter trigger and the speedlight as well,hmmmmm...anis and adib Tukang cover itu line lah just in case if got suspicious car or police car patroling in that area.So far the weather are good.No rain and so on.but a bit flare @ my image.hahaha.Lazy to touch up coz kedai gambar(photoshop) closed.

June 8, 2009

Kahfy's Birthday...2 tahun


Kahfy bt Khairul Anuar adalah budak yg nak kene besit ngan mak dia(kak wawa) pasal dia suke nyakat mak dia.huhu.Dah 2 tahun anak buah aku nih sedar x sedar.Setakat auta,berlakon dan sebagainyer sudah dia belajar sume itiew dalam umurnyer mencecah 3 tahun.Tinggal nak pandai bercakap jerr lagi....aku rasa mahu jenuh nak melayan kang kalau dah pandai bercakap.Bijak?semestinyer..!Hobi dia pulak------suka merendam telefon ayan dan uminya Didalam teko teh atau pon kat dalam cawan yang masih penuh ngan kopi!adoiiiiiii...memang nakal yg amat.kawan baik dia pulak-----Sibugis aka Kucing hidung penyek!kawan dia mengalami keguguran bulu tahap optimum ekoran geggaman maut dari Kahfy yang nakal itiew!huhu.Happy Birthday Kahfy!huhu


From Paklang Shahir.

June 7, 2009

azizi & Atie's wedding






































huhuuu....bride n groom yg cool n very coorperate dalam sume kerja2
aku...thnx bebyk kat dorg n tahniah wat Atie yg kini sudah bergelar 'Isteri Orang'.huhuuu...(thnx gak kat Mizz Anne dan juga Fayyaz)Nasib baik x kuyup mase outdoor photoshoot kat putrajaya nihh....Mr Withoutpepper tolong aku pegang light..Semoga berkekalan sehingga keakhir hayat to aziz and atie.....Kepada kengkawan Kolej/uni yg datang semasa majlis resepsi terima kasih jugak aku ucapkan bagi menjayakan Majlis Raja sehari mereka itiew!