August 14, 2009

Timelapse jika Aku Seorang Robot




Sebenarnye.....aku tgh bosan sgt2 sampai x tau nak wat ape.Dah naik muntah nak baca journal2 toxicology ni.aku rase macam nak lempang2 je Author yg wat journal nih.xpe2,sekurang2nya ade la skit contribution dia kat journal tu kepada masyarakat walaupon kandungan isi journal tu menunjukkan yg author nih seorg y 'pervert'.Lapar tu leh tahan la gak pasal aku buat2 lupa yg aku nih blom makan.ntah la yg tu korg jgn tyer kenapa.malam tu aku balik dari kije tros aku basuh toilet sambil2 menunggu PC aku tu On.Seraya pc aku on,maka terus aku bukak editing timelapse aku yg aku capture kat atas BUmbung Pasaraya yang dikenali sebagai PASARAYA BINTANG kat seksyen 7 shah alam tu sebelum termasuk didalam kategori 'timelapse yg terbengkalai'.tgh2 khusyuk aku mengedit ,adib mesej aku ajak makan dia cakap dia ade beli nasi lemak lebih tadi suh datang umah dia makan.Alhamdulillah....ade gak rezki Allah nak bg.Gua save n tros capai kunci kapcai n pegi umah adib sambil makan nasi lemak tu dan menekaan remote astro sesuka hati aku (macam umah sendri).Lepas makan Aku chow and sambung balik keje tadi tu.Erhmmmmm...part lagu tu yg aku x tau nak bubuh ape lagu.Jadi memandangkan hari2 kerja macam robot and so on,maka aku memilih lagu Monoloque(butterfingers) utk dimuatkan dalam Timelapse nih.Dan aku namakan dia Timelapse 'Jika Aku seorang robot'.Timelapse nih aku capture start dari scene petang hingga la ke malam n then bersambung dari malam ke hari terang balik...aku masukkan gak timelapse lama aku buat kat federal highway tu sket kat part ending tu.harap2 korg enjoy la yea...!happy viewing!

5 comments:

  1. darah dan besi dagingku????takda komplot???satu lagi....."emosi dan perasaan bukanlah mentaliti ku"....wahaha...bila robot mencipta lagu...mcm ni la....hahaha

    ReplyDelete
  2. engko tye la En Loque itu....saya xde ditempat kejadian tembak menembak time tuh!hahahaa

    ReplyDelete
  3. heheheh nice one shahir menarik dan satu projek yg tak sia2 teruskan aku sokong ko.. one day kita kumpul org2 yg ada seni sama kita wat satu projek best2... photography rock.. yeah :D

    ReplyDelete
  4. Lawa ni shahir bila nak wat lagi?

    ReplyDelete
  5. nanti aku buat lagi..maybe tgh2 bulan pose kaa

    ReplyDelete